Focus op groei

Een jaar lang samen leren, experimenteren, inspireren, persoonlijke- en zakelijke vernieuwing.

Lees verder

Nieuw leiderschap

Herken je het volgende? Je gaat elke dag naar je werk om samen met je collega’s je doelstellingen te realiseren. De concurrentie neemt toe, het speelveld verandert snel, nieuwe business modellen ontstaan en je zou graag meer tijd willen besteden aan deze ontwikkelingen in de buitenwereld. Het bedrijf kijkt naar je, jij bent een van de spelers die een belangrijke rol speelt in het aansturen van echte verandering, innovatie en het inspelen op grote nieuwe ontwikkelingen. Jij moet zorgen voor de business van morgen. En dat vergt inzicht, visie, lef, en daadkracht. En een helder kompas. Bovendien: het lef om buiten je organisatie te starten met nieuwe concepten en ideeën. Met speedbootjes die zorgen dat je bedrijf van buitenaf gaat vernieuwen.

Deze tijd vraagt om nieuw leiderschap, het leggen van echte connecties met andere bedrijven en het creëren van nieuwe business modellen. Je moet kleur bekennen om een rol te kunnen spelen in de wereld van morgen.

MILE

Om je daarbij te helpen hebben we een uniek jaarprogramma: Master Innovation, Leadership & Experience, een programma voor jou en andere leiders van Morgen. Waarin je een kompas ontwikkelt waarmee je voor jezelf en je bedrijf succes kunt creëren. Een jaarprogramma voor een select gezelschap, waarbij we op drie niveaus te werk gaan: wat verandert er nu echt in de wereld (o.a. via inspiratie diners en twee facultatieve inspiratiereizen), op bedrijfsniveau (o.a. het toepassen van de kennis en inzichten door ontwikkelen van vernieuwende concepten, kleur bekennen en visie ontwikkelen) en op persoonlijk niveau (persoonlijke coaching en begeleiding, leiderschapsontwikkeling).

Op ieder niveau hebben we een bijzonder programma samengesteld met bijdragen van experts en gastdocenten uit ons brede netwerk, die je op een verrassende wijze meenemen naar de volgende fase in jouw groei naar persoonlijk en zakelijk sterk leiderschap.

Organisatie

Foto Partners MILE
Ingrid van Rossum

Ingrid van rossum heeft focus op ondernemerschap en op de ondernemers zelf. Ze heeft 15 plus jaar ervaring met het begeleiden van organisaties en ondernemers naar een nieuwe fase, altijd in de combinatie van leiderschap en het ontwikkelen van de business. Ze gidst via programma’s en als adviseur en ondernemer. Binnen MILE zet zij zich in in dit vernieuwende joint development programma om met ondernemers in het nu aan het werk gaan voor een duurzame toekomst.

LinkedIn
Foto Partners MILE
Paul Toebes

Paul heeft meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en begeleiden van ontwikkel- en leerprogramma’s voor managers en specialisten. Zijn ‘andere kijk’ op zaken en zijn onorthodoxe benadering brengt deelnemers uit hun evenwicht waardoor beweging en verandering mogelijk wordt. Paul vindt zijn voedingsbodem in filosofie en taalanalyse. Beide domeinen vormen een vruchtbare aanvulling op het denken over werken en organiseren in de 3.0 wereld, de wereld die deelnemers exploreren tijdens het MILE-programma.

LinkedIn

Partners

Logo Fuenta