Focus op groei

Een jaarprogramma voor leiders van Morgen. Waarin je een kompas ontwikkelt waarmee je voor jezelf en je bedrijf succes gaat creëren.

Lees verder

MILE

MILE is een eenjarig programma voor de leiders van morgen. Het programma is inclusief 11 lesdagen, coaching sessies (team en persoonlijke coaching), 6 inspirerende diners met gastsprekers en twee inspirerende groepsreizen.

Focus op groei

Samen met een kleine groep collega-ondernemers dagen we je uit, onderzoeken we jouw type leiderschap, jouw rol in de maatschappij, jouw overtuigingen, trends, nieuwe manieren van werken en nieuwe zakelijke concepten. Het programma geeft je inzichten, tips en tools om direct toe te passen in de praktijk en zorgt ervoor dat jij als leider klaar bent voor de toekomst.

Organisatie

Foto Partners MILE
Ingrid van Rossum

Ingrid van rossum heeft focus op ondernemerschap en op de ondernemers zelf. Ze heeft 15 plus jaar ervaring met het begeleiden van organisaties en ondernemers naar een nieuwe fase, altijd in de combinatie van leiderschap en het ontwikkelen van de business. Ze gidst via programma’s en als adviseur en ondernemer. Binnen MILE zet zij zich in in dit vernieuwende joint development programma om met ondernemers in het nu aan het werk gaan voor een duurzame toekomst.

LinkedIn
Foto Partners MILE
Paul Toebes

Paul heeft meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en begeleiden van ontwikkel- en leerprogramma’s voor managers en specialisten. Zijn ‘andere kijk’ op zaken en zijn onorthodoxe benadering brengt deelnemers uit hun evenwicht waardoor beweging en verandering mogelijk wordt. Paul vindt zijn voedingsbodem in filosofie en taalanalyse. Beide domeinen vormen een vruchtbare aanvulling op het denken over werken en organiseren in de 3.0 wereld, de wereld die deelnemers exploreren tijdens het MILE-programma.

LinkedIn
Foto Partners MILE
Tessy Ernst

Tessy is een ondernemer in hart en nieren. Ze heeft twee grote dierenspoedklinieken opgezet en gerund en kent daardoor alle kneepjes van het ondernemer-zijn. Ze is in staat om je te verrassen en om je te verleiden uit je comfortzone te stappen. Hierdoor stap je uit de door jouzelf gecreëerde wereld en van de gebaande paden af. Op dat moment ontstaat er ruimte om je dromen te realiseren. Tessy helpt anderen om deze dromen te concretiseren.

LinkedIn

Partners

Logo Fuenta