Ervaringen

"Een avontuurlijke reis, vol inspiratie die mij leidt naar een nieuwe manier van kijken en leiding geven, zowel naar mezelf als naar de rest van de wereld, de wereld van morgen."

Lees verder

Ervaringen

Henri Rinck

CFO, THE FCTR E

In mijn stap van het bedrijfsleven naar het ondernemen, realiseerde ik me dat ik niet alleen kon bouwen op mijn eerder opgedane management vaardigheden. Immers, waar je in het bedrijfsleven kunt terugvallen op de cultuur van de organisatie, de werkzaamheden van HR en Werving & Selectie, moet je nu zelf die kaders gaan opstellen en invullen. Daarnaast is het goed om te ontdekken waar je nu zelf ‘echt’ voor staat en niet alleen te varen op het kompas wat je elders hebt opgebouwd. Via, via ben ik in het leiderschapsprogramma van MILE terechtgekomen. Een aantal maanden geleden een grote stap in het onbekende, maar wat nu voelt als de juiste stap. Elke sessie wordt je weer vanuit een andere invalshoek geconfronteerd met de vraag waar je voor staat en waar je voor gaat. Feedback van mede-participanten is altijd erg goed, elke keer weer een objectieve spiegel. Als je op een keerpunt staat om een keer echt iets anders te doen of te willen doen, kan ik dit programma van harte aanraden.


Francisca Kamp

ZZP-er KampInterim.nl

Voor mij kwam het MILE-programma op een juist moment. Na een flinke terugslag in mijn persoonlijk leven wist ik niet zo goed ‘hoe nu verder’. Het programma heeft me op diverse levels zaken laten inzien, geleerd en herbevestigd. De combinatie van inhoudelijke kennis, persoonlijke begeleiding en interactie met mede ‘reisgenoten’ is heel sterk. Ik ben op heel veel manieren in contact gekomen met mezelf, anderen en hetgeen in de wereld van nu speelt. Hierdoor werd ik bewuster, zekerder én weet ik beter welke kant ik op wil. Het programma bracht me in beweging, was behoorlijk intensief maar vooral ook fun. En op een onvergetelijke manier afgesloten met een studiereis naar New York! Absolute aanrader!